amc-aspects.com|technostroi.com|atlas-style.com|beautifulhouses.eu|wamjournal.com
МагазинКаталогТърсенеКлубРекламаЗа насНовини

ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА VЕТROTECH, ЛИДЕР ПРИ РЕШЕНИЯТА ЗА ЗАЩИТНО ОСТЪКЛЯВАНЕ

ПДФ
Печат
Е-мейл
Понеделник, 24 Ноември 2014 13:34

На 12 ноември т. г. във Витоша Парк Хотел се проведе презентация, демонстрация и коктейл на фирма Vetrotech, лидер при решенията за защитно остъкляване. На събитието присъстваха редица архитекти и представители от ГДПБЗН, профилни и инженерингови фирми.

Специално за събитието в България дойде Анита Екхардт - Директор продажби за цяла Европа на VETROTECH SAINT-GOBAIN International AG. От страна на Vetrotech също присъстваха: Стефан Доплер - Мениджър продажби за Южна и Източна Европа VETROTECH SAINT-GOBAIN Central & Eastern Europe. Александър Трифонов - Проектов координатор VETROTECH SAINT-GOBAIN Central & Eastern Europe Office Bulgaria, Боян Трифонов - Проектов координатор VETROTECH SAINT-GOBAIN Central & Eastern Europe Office Bulgaria.

Vetrotech, известна по цял свят с пожароустойчивите остъклявания, представи две от новите си продуктови категории: Защитно остъкляване (против вандализъм, куршуми и бомби) и SAGE Glass (електрохроматично остъкляване).

След кратка презентация бяха устроени две демонстрации "на живо”.

а) На пожароустойчиво остъкляване: едно стъкло се нагряваше с горелка от едната страна, а хората го пипаха с голи ръце от другата страна.

б) На защитно остъкляване: банкнота от 100 евро беше поставена под специално стъкло, дебело само 14мм. Vetrotech се “хвана на бас” , че при 10 минути непрестанно удряне с чук (бяха предоставени 2 чука) стъклото няма да се пробие така, че парите да могат да се вземат. Един човек от публиката удряше непрестанно в продължение на 10 минути и не успя да вземе парите.

След доказването на качествата на продуктите вечерта завърши в пиано бара на хотела, където хората от Vetrotech бяха на разположение за допълнителни въпроси.

За контакт в България - Александър Трифонов: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

www.vetrotech.com www.sageglass.com